IMMUUNSUST toetav seentesegu, Lõvilakk & Punane päevakübar

Esileht/SUPERTOIT JA CBD/IMMUUNSUST toetav seentesegu, Lõvilakk & Punane päevakübar

IMMUUNSUST toetav seentesegu, Lõvilakk & Punane päevakübar

Immuunsuse segu on loodud inspireerituna põlvest põlve edasi antud traditsioonilisest tarkusest, et toetada sinu immuunsüsteemi heaolu. Echinacea, lõvilaka ja Siberi ženšenni segu tugevdab keha kaitsevõimet, toetab üldist tervist ja edendab elujõudu.  

Original price was: 28.00€.Current price is: 25.00€.

Sku: immunitymushroom-1

4 laos (saab järeltellida)

Kogus:

30 kapslit

SOOVITATAV KASUTUS: 1 kapsel päevas. Selle kombinatsiooni võtmine tagab tasakaalustatud ajutalitluse, immuunsüsteemi tugevdamise ja stressiga toime tulemise. Lõvilaka seen aitab mälu, keskendumisvõime ja närvisüsteemi tervise säilitamise, samal ajal kui Siberi ženšenn toetab stressiga toimetuleku, energia ja vastupidavusega. Echinacea (Punase päevakübara) juur toetab täiendavalt immuunsüsteemi, ennetades ja leevendades külmetushaigusi ja nakkusi. See segu pakub tasakaalustatud igapäevast toidulisandit kognitiivse funktsiooni, immuunsuse ja üldise elujõu toetamiseks.

KOOSTISOSAD: Lõvilaka seenepulber (54%), Siberi ženšennipulber (26%), Echinacea (Punase päevakübara) juure pulber (20%).

Lõvilaka seen (Hericium erinaceus) on tuntud eelkõige aju toetavate omaduste poolest. See soodustab mälu ja keskendumisvõimet ning toetab närvisüsteemi tervist. Lisaks toetab immuunsust ning toetab energiataseme tõusu.

Siberi ženšennipulber (Eleutherococcus senticosus) on tuntud oma adaptogeensete omaduste poolest, aidates kehal stressiga kohaneda ja toetades energiataset. Seda kasutatakse sageli füüsilise ja vaimse vastupidavuse suurendamiseks ning immuunsüsteemi tugevdamiseks.

Echinacea juure ehk punase päevakübara pulber on populaarne immuunsuse tugevdaja, mida kasutatakse sageli külmetushaiguste ja nakkuste ennetamiseks ja leevendamiseks. Eriti tuntud on see põletikuvastaste ja viirusevastaste omaduste poolest.

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Added to cart
Ostukorv
Kinni

No products in the cart.