Nelja seene segu FOOKUS, Lõvilakk & Korditseps

Esileht/CBD KAPSLID/Nelja seene segu FOOKUS, Lõvilakk & Korditseps

Nelja seene segu FOOKUS, Lõvilakk & Korditseps

Nelja seene segu, Fookus, sisaldab kõiki seenemaailma superstaare nagu Reishi, Cordyceps (Korditseps), Lions Mane (Lõvilakk), Shiitake. See maagiline segu parandab kognitiivseid funktsioone, suurendab tootlikkust ja teravdab vaimset selgust.

Original price was: 28.00€.Current price is: 25.00€.

Sku: focusmushroom-1

3 laos (saab järeltellida)

Kogus:

30 kapslit

SOOVITUSLIK KASUTAMINE: Soovitame 1 kapsel (0,5 g) päevas. 1 kapsel päevas sisaldab nelja seene kasulikke omadusi kombineerituna mugavas päevases annuses. See võib aidata toetada teie immuunsüsteemi, kognitiivset funktsiooni, energiataset ja üldist heaolu. Pidage alati meeles, et järgige soovitatud annust ja vajadusel konsulteerige tervishoiutöötajaga!

KOOSTISOSAD: Reishi seenepulber (30%), Korditseps seenepulber (28%), Lõvilaka seenepulber (23%), Shitake seenepulber (19%).

Reishi seen (Ganoderma lucidum) on traditsioonilises hiina meditsiinis kõrgelt hinnatud oma immuunsüsteemi tugevdavate ja stressi leevendavate omaduste tõttu. Tuntud kui „surematuse seen“, arvatakse, et see soodustab üldist heaolu ja elujõudu.

Korditseps seen on tuntud oma võime poolest suurendada energiat ja vastupidavust. See seen toetab sportlikku jõudlust, kopsude tervist ja aitab kaasa kiiremale taastumisele.

Lõvilaka seen (Hericium erinaceus) on tuntud eelkõige oma aju toetavate omaduste poolest. See soodustab mälu, keskendumist ja toetab närvisüsteemi tervist.

Shitake seen (Lentinula edodes) on populaarne kulinaarne seen, mis sisaldab rohkelt vitamiine ja mineraalaineid. Lisaks toetab see immuunsüsteemi ja südame-veresoonkonna tervist.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Added to cart
Ostukorv
Kinni

No products in the cart.